Мойс: Ще се опитаме да спечелим ШЛ


Н. Гавазов

Мойс: Ще се опитаме да спечелим ШЛ

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Дейвид Мойс, в навечерието на срещата от втория кръг на груповата фаза на Шампионска лига с Шахтьор изрази своята увереност в това, че отборът му ще успее да преодолее лошата серия, в която се намира.

"В предишните си отбори попадах в много трудни ситуации, които напълно си приличат със сегашната. Така бе в Евертън и в Престън. Трябва просто да се движим напред и да вършим правилните неща. Не възнамерявам да се променям и ще продължавам със започнатото дело. А резултатите няма да се загубят - убеден съм в това", заяви Мойс.

"Вече казах, че за победа в Шампионска лига са необходими няколко играча от световна класа. Ние ще се опитаме да спечелим този турнир. Естествено, това е наша задача. Това е част от работата ми в Манчестър Юнайтед и аз ще направя всичко възможно за победата", заяви Мойс.

"Юнайтед винаги предизвиква повишен интерес. За нашия клуб говорят по целия свят. Поради това смятам, че Юнайтед е най-великият клуб, а аз да съм треньор на този отбор е голяма чест за мен. Дори на летището в Донецк нас ни посрещнаха много хора. Това е забележително!", отбеляза шотландецът.

 

  Сподели
170