Ювентус ще вземе трите точки срещу Галатасарай


Н. Гавазов

Ювентус ще вземе трите точки срещу Галатасарай

Ювентус - Галатасарай
Стадион: "Ювентус Арена", Торино
Дата: 02.10.2013г.
Час: 21:45
Съдия: Виктор Касай

Ювентус посреща Галатасарай в мач от втория кръг на груповата фаза на Шампионска лига и ще се опита да спечели трите точки преди сблъсъците с Реал Мадрид в следващите два кръга на турнира. Благодарение на невероятните изяви на вратаря на Копенхаген в стартовия мач от състезанието, "бианконерите" се завърнаха от Дания само с една точка. Във вътрешното първенство италианският шампион загуби точки само при гостуването си на Интер, когато двата отбора не успяха да се победят. Тези резултати засега оставят торинци на второ място в класирането на Серия А на 2 точки от лидера Рома.

Галатасарай, подобно на своя съперник, също е без загуба в Турция, но след пет изиграни мача и четири последни равенства истанбулци са десети със седем точки в актива си. Още по-лошо е представянето на отбора в първия кръг от Шампионска лига срещу Реал Мадрид, когато на свой терен Галатасарай бе унижен с 6:1. Това прави утрешната среща от много голямо значение за турците, защото второ поредно поражение значително ще влоши шансовете на тима да излезе от групата.

Рубиньо, Симоне Пепе и Мартин Касерас са контузени от домакините. Клаудио Маркизио започна дербито срещу Торино, но утре може да започне от пейката за сметка на Андреа Пирло. През последните седмици шансовете за игра на Йоренте и Куалярела нараснаха значително, но най-вероятно Конте ще заложи отново на Вучинич и Карлос Тевес в атака.

Голямата промяна в Галатасарай е смяната на треньорите. Миналата седмица Фатих Терим бе уволнен, а в неделя турският гранд обяви назначаването на Роберто Манчини за старши-треньор на тима. Алтинтоп е контузен от гостите, а участието на Снайдер е под въпрос, но се предполага, че холандецът все пак ще бъде изправен на крака и ще може да започне зад двамата нападатели Дрогба и Юмит.

Турският отбор се намира в преходен период, а 72-та часа работа на Роберто Манчини едва ли са достатъчни да внесат нови идеи в играта на Галатасарай. Още повече, че италианецът не е постигал кой знае какви резултатите в най-престижния европейски клубен турнир. Предполага се, че Ювентус ще се опита да притисне своя съперник от самото начало на мача и няма да изпусне събитията на терена от своя контрол до последния съдийски сигнал. Единствените притеснения за Конте е това, че възпитаниците му създават много положения за гол, а трудно реализират. Все пак, по-вероятно е Ювентус да победи, отколкото да загуби точки.

Прогноза за: Ювентус - Галатасарай 2:0

Последни 5 изиграни срещи:

Ювентус:

29.09 Торино - Ювентус 0:1 (Серия А)
25.09 Киево - Торино 1:2 (Серия А)
22.09 Ювентус - Хелас Верона 2:1 (Серия А)
17.09 Копенхаген - Ювентус (Шампионска лига)
14.09 Интер - Ювентус 1:1 (Серия А)

Галатасрай:

28.09 Галатасарай - Ризеспор 1:1 (Сюперлиг)
22.09 Бешикташ - Галатасарай - прекратен
17.09 Галатасарай - Реал Мадрид 1:6 (Шампионска лига)
13.09 Галатасарай - Анталиаспор 1:1 (Сюперлиг)
30.08 Ескишехирспор - Галатасарай 0:0 (Сюперлиг)

Досегашни срещи:

Ювентус - Галатасарай

4 срещи
1 победа за Ювентус
1 победа за Галатасарай
Голова Разлика: 6-5 за Галатасарай

Коефициенти от bet365:
Ювентус - 1.33
Равен - 5.50
Галатасарай - 11.00

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
149