Ман Сити - Байерн: Пелегрини срещу Гуардиола


А. Йорданов

Ман Сити - Байерн: Пелегрини срещу Гуардиола

Манчестър Сити - Байерн
Стадион: "Емирейтс", Манчестър
Дата: 02.10.2013г.
Час: 21:45

Отборите на Манчестър Сити и Байерн се изправят утре един срещу друг, в мач от груповата фаза на Шампионската лига. Срещата е с начален час 21:45 българско време и със сигурност шоуто е гарантирано.

През уикенда "гражданите" загубиха изненадващо от Астън Вила с 3:2, но въпреки това момчетата на Мануел Пелегрини със сигурност ще искат победата в този мач. Срещу бирмингамци, Серхио Агуеро и Давид Силва не взеха участие и до последно ще бъдат под въпрос за носителят на Шампионската лига. Мартин Демикелис и Джак Родуел имат контузии и по всяка вероятност няма да премерят сили срещу германският колос. В стартовият състав на Пелегрини не се очакват изненади като в предни позиции ще бъде бившият нападател на Севиля Алваро Негредо.

В събота гостите победиха Волфсбург с минималното 1:0 и предстоящият в сряда двубой ще бъде още една крачка към защитата на титлата. Наставникът Пеп Гуардиона не може да разчита на трима футболисти - Тиаго Алкантара, Холгер Бадщубер и Хави Мартинес. Очакванията са Байерн да играе агресивно на "Етихад" и да търси трите точки като в атака ще действа Марио Манджукич, подкрепян от бързаците Ариен Робен и Франк Рибери.

Прогноза: Манчестър Сити - Байерн 2:2

Коефициенти от bet365:

Манчестър Сити - 3.40
Равен - 3.40
Байерн - 2.30

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
175