Милан ще започне с победа участието си в Шампионска лига


Н. Гавазов

Милан ще започне с победа участието си в Шампионска лига

ПСВ Айндховен - Милан
Стадион: "Филипс", Айндховен
Дата: 20.08.2013г.
Час: 21:45
Съдия: Джюнейт Чакър (Турция)

ПСВ Айндховен е домакин на Милан във вторник вечер в първи плейофен мач за класиране в групите на Шампионска лига. Това ще е своеобразно повторение на сблъсъка между двата тима в полуфинала на най-престижния европейски клубен турнир преди десет години, когато италианците продължиха благодарение на головете си на чужд терен, но оттогава нещата за двата тима се промениха много.

През лятото ПСВ похарчи 3 милиона евро за Брума от Челси, както и за бившия си футболист Парк, но пък от отбора си тръгнаха талантливите Пиетерс, Мертенс и Строотман. Не е ясно по какъв начин ще се отрази на отбора трансферната политика на клуба, но холандците започнаха кампанията си с три поредни победи във вътрешното първенство и спечелиха пет поредни мача във всички състезания, включително срещу Зюлте Варегем в квалификационния кръг за Шампионска лига.

Милан през миналата година завърши на трето място в Серия А след Наполи и шампиона Ювентус. През лятото в отбора пристигна Поли, който трябва да даде повече креативност в средата на терена, но най-важното е, че "росонерите" запазиха лидерите си и добрите си играчи. Милан спечели само две от последните си шест гостувания в Шампионска лига, губейки останалите 4, включително и от Барселона, когото бяха победили преди това у дома си.

Домакините няма да могат да разчитат на контузените Закария Бакали и Лучано Нарсинг. Това означава, че Жозефзон ще започне титуляр, след като отбеляза гол в събота. Схемата на игра ще е 4-3-2-1 или 4-3-3с Локадиа на върха на атаката.

Милан пристига без контузените Робиньо, Де Шилио и Пацини. Новото попълнение Андреа Поли вероятно ще започне титуляр, което означава, че Ночерино ще седне на пейката. Схема на игра 4-3-3 с Ел Шаарави, Боатенг и Балотели в атака.

"Ще се борим с всички сили, за да победим. Искаме да играем с големите клубове и този мач е огромна възможност за нас. Милан има високо качество и срещу тях няма да ни е лесно. Трябва да намалим грешките си, ако искаме да разчитаме на успех", заяви наставникът на ПСВ Коку.

"Сблъсъкът с ПСВ е от решаващо значение за останалата част от нашия сезон. Трябва да направим всичко възможно, за да играем в групите на Шампионска лига. И мисля, че момчетата могат да успеят", коментира Алегри.

Предполага се, че ще се получи интересен и равностоен двубой, в който двата тима ще търсят много активно гола. В този смисъл нападението на Милан изглежда много опасно, което пък предполага, че "росонерите" ще успеят да отбележат повече попадения от своя противник.

Прогноза: ПСВ - Милан 1:2

Последни 5 изиграни срещи:

ПСВ Айндховен:

30 юли ПСВ Айндховен - Зулте Варегем 2:0 (Шампионска лига) 03 август АДО Ден Хааг - ПСВ Айндховен 2:3 (Ередивизие) 07 август Зулте Варегем - ПСВ Айндховен 0:3 (Шампионска лига) 10 август ПСВ Айндховен - НЕК Ниймеген 5:0 (Ередивизие) 17 август ПСВ Айндховен - Го Ахед Ийгълс 3:0 (Ередивизие)

Милан:

27 юли Валенсия - Милан 1:2 (Приятелска среща) 31 юли Милан - Манчестър Сити 3:5 (Приятелска среща) 01 август Милан - Сао Пауло 1:0 (Приятелска среща) 05 август Милан - Челси 0:2 (Приятелска среща) 08 август ЛА Галакси - Милан 0:2 (Приятелска среща)

Досегашни срещи:

ПСВ Айндховен - Милан

6 срещи 2 победи за ПСВ Айндховен 1 равенство 3 победи за Милан Голова Разлика: 7:5 за Милан

Коефициенти от bet365:
ПСВ Айндховен - 2.75
Равен - 3.20
Милан - 2.60

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
116