В Турция е трудно, но това е Манчестър Юнайтед


.

В Турция е трудно, но това е Манчестър Юнайтед

Без съмнение на Манчестър Юнайтед му предстои труден старт в Шампионската лига с гостуване на “Исмет Инюню” в Истанбул, където е леговището на местния шампион Бешикташ.

“Орлите” се завръщат в Шампионската лига след няколко сезона отсъствие и обещават адска атмосфера за първия си двубой. Сюперлиг вече навъртя 5 кръга, в които Бешикташ записа само една победа, 3 равенства и катастрофална загуба от Галатасарай в дербито преди няколко дни – 0:3.

Манчестър Юнайтед, естествено, за поредна година ще щурмува титлата в Европа. Този път съставът е променен, тъй като я няма голямата звезда Кристиано Роналдо. И без него “червените дяволи” стартираха доста успешно във Висшата лига. Като изключим загубата от Бърнли те записаха 4 победи и то над тежки съперници като Арсенал и Тотнъм. Сега предстои градско дерби със Сити, но за него ще говорим след като отмине Шампионската лига.

Треньорът на турците Мустафа Денизли има пълен набор от играчи за този двубой. През уикенда се завърнаха звездите Нихат, Бобо и Рюстю. Единствения отсъстващ е Ибрахим Тораман, който има контузия в бедрото.

Бен Фостър ще пази за Юнайтед, тъй като Ван дер Саар все още е контузен. Рафаел и Гари Невил също са аут от сметките на Сър Алекс. Новият Габриел Обертан има травма в прасеца, а Оуен Харгрийвс все още се възстановява от тежката контузия в коляното.

Манчестър Юнайтед вече показа, че може да е сериозен фаворит за всички трофеи и без Кристиано Роналдо. Резултатността, която показват Рууни, Бербо и компания в първите кръгове е завидна като най-важното е, че в атака има доста ходове и идеи. На “Инюню” ще е трудно заради култовата атмосфера, но когато играе Манчестър Юнайтед той винаги е фаворит.

Последни 5 мача:

Бешикташ: ЗРРПР
Манчестър Юнайтед: ПППЗП

Коефициенти на bwin:
Бешикташ – 7,00
Равен – 4,05
Ман Юн – 1,40

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
193