Галактикос ще стартира с класика в Шампионската лига


.

Галактикос ще стартира с класика в Шампионската лига

Реал Мадрид започва похода си към 10 титла на Шампионската лига с гостуване на Цюрих. Швейцарците нямаха късмет при жребия и попаднаха в една група с отборите на Милан, Марсилия и Реал Мадрид.

ФК Цюрих се класираха за груповата фаза на Шампионската лига за първи път от 28 години. В първия си мач те срещат Реал Мадрид, отбора с най-много титли от този турнир. Цюрих намери място в групите след победа над латвийския Вентспилс. Първият мач те победиха с 3:0, а ответния двубой също спечелиха с 2:1 и с общ резултат 5:1 си уредиха място в най-авторитетния клубен турнир. От своя страна треньора на Цюрих Бернард Халандес смята, че може да изненадат Реал на контраатаки.

Реал Мадрид тръгва към поредната си Шампионска лига, като от сезон 2001-2002 това чувство на победител им убягва. Тогава те победиха тогавашният отбор на Димитър Бербатов Байер Леверкузен с 2:1 и за последен път вдигнаха трофея над главата си. Но този сезон тима е много по-различен от миналите. Бяха привлечени два от най-добрите футболисти на света Кристиано Роналдо и Кака. Президентът на Реал Мадрид Флорентино Перез си осигури услугите още на Карим Бензема, Шаби Алонсо, Естебан Гранеро, Раул Албиол и Алваро Арбелоа, което е предпоставка за бъдещи успехи на европейската сцена. И ако отново Реал отпадне на 1/16 финалите, това може да доведе до бунтове в Мадрид. Отбора, който изгради Реал практикува отлична техника и динамична игра. "Лос Бланкос" играят атакуващо с забавен футбол, което доставя приятно удоволствие на феновете.

В състава на ФК Цюрих няма проблеми преди мача с галактичския Реал. В последния си мач момчетата на треньора Халандес победиха градския съперник Грасхопър с 4:3. За мача с Реал швейцарците ще заложат на схема 4-2-3, като ще се надяват на контраатаки за да стигнат до успеха.

За Реал Мадрид отсъстващите са трима. Това са Езикел Гарай, Мамаду Диара и Рафаел ван дер Ваарт. Последния е "замръзен" от треньора Мануел Пелигрини. За тима от Мадрид се завръщат Ласана Диара, Кристиано Роналдо и Раул, които пропуснаха последният мач на тима при победата с 3:0 над ЕСпаньол.

Като погледнем в каква форма са Реал Мадрид трудно можем да си помислим, че Фк Цюрих могат да откраднат нещо. На Реал Мадрид им предстоят мачове с Марсилия и Милан, затова трябва да се търси убедителна победа над Цюрих.


Последни 5 мача:
Цюрих:РРПРП
Реал Мадрид:ППППП

Коефициенти в bwin:
Фк Цюрих - 9.00
Равен - 5.25
Реал Мадрид - 1.25

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
307