Дортмунд с невероятен късмет в края на мача (видео)


В. Мухарски

Дортмунд с невероятен късмет в края на мача (видео)

Борусия Дортмунд успя да победи Малага с 3:2 в среща-реванш на Шампионската лига. Редовното време вече беше изтекло и германците се виждаха вече пътници от надпреварата, след като губеха с 1:2. Попадения на Марко Ройс и Фелипе Сантана в последните секунди дадоха така необходимата победа за "жълто-черните", които вече са на полуфинал.

Хоакин Санчес изведе гостите напред в резултата с гол в 25-ата минута. Иско пусна към Хоакин, който финтира Шмелцер, а това стреля и топката изненада Вайденфелер - 0:1. Пет минути преди края Роберт Левандовски успя да изравни резултата. Много хубава атака премина през Блашчиковски, който намери Гьотце, а той подаде към Марко Ройс, а той с пас с пета изведе Левандовски, който финтира Кабайеро и реализира за 1:1.

Драмата бе в края на мача. Първо в 82-ата минута Иско изведе Баптища в наказателното поле, а бразилецът пробва пас и топката стигна до Елисеу, който вкара на празна врата, като останаха сериозни съмнения за засада - 1:2. В 91-ата минута Демикелис допусна груба грешка. Суботич върна назад, а Марко Ройс изравни резултата - 2:2. Секунди по-късно Марко Ройс стреля силно и пред самата голлинията Фелипе Санта само добута кълбото в мрежата и донесе успеха на своя тим.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
176