Терим: Ще играем за феновете, резултатът не е важен


Н. Гавазов

Терим: Ще играем за феновете, резултатът не е важен

Старши-треньорът на Галатасарай Фатих Терим разказа за настроението в отбора преди срещата-реванш от четвъртфиналите на Шампионска лига срещу Реал Мадрид. Според турския специалист, възпитаниците му ще дадат всичките си сили срещу именития съперник и ще се опитат да играят заради феновете на отбора.

"Когато видите какви отбори вече отстранихме в Шампионска лига, може добре да разберете какво е постигнал Галатасарай. Реал е един от най-добрите отбори в света. Искахме да играем с тях и играем. В реванша ще играем за нашите фенове, резултатът не е толкова важен. Във футбола всичко е възможно, срещу Реал няма да ни бъде леко. Ще се стараем с всички сили - аз не се съмнявам в амбициите и нагласата на моите играчи. Готови сме за всякакъв изход", заяви Терим, който отказа да коментира скандалното съдийство в полза на испанския отбор по време на първата среща.

"Моуриньо казва, че поражение с 0:2 не го устройва? Разбирам го. Ако аз бях треньор на Реал, щях да мисля точно по този начин", допълни турският специалист.

 

  Сподели
75