Щутгарт ще си тръгне с добър резултат от Тимишоара


.

Щутгарт ще си тръгне с добър резултат от Тимишоара

Във вторник вечер румънският Тимишоара ще опита да направи така желаната мечта - влизане в групите на Шампионската лига. На пътя им обаче е застанал германският Щутгарт.

Тимишоара за първи път от основаването си участва в Шампионската лига. Те започнаха похода към групите от предишиния кръг. Тогава те победиха не кой да е, а носителят на последната Купа на УЕФА Шахтьор Донецк.С две равенства - като гост в Донецк 2:2 и 0:0 у дома си заслужиха поне участие в групите на новсформираната Лига Европа.

Щутгарт са ни добре познати от миналогодишните двубои с Черно море за Купата на УЕФА. Те са много класен отбор и могат да изненадат всеки противник неприятно. През това лято Щутгарт продаде своята звезда Марио Гомес на Байерн Мюнхен, но за сметка на това купиха Павел Погребняк от Зенит, Халид Буларуз от Челси и се върнаха Александър Хлеб от Барселона

За Тимишоара проблемите са два. Нападтелят на тима Уинстън Паркс е с контузия от мача с Рапид Букурещ в мач от Румънската Лига 1. Другият проблем ще бъде отствието на халфа Александру Борчеану, но треньора на отбора е намерил заместник в лицето на Балаш Борбели.

Щутгарт също ще бъде без два ключови играча. Това са защитника Кристиан Траеш, който е със счупена ръка и халфа Мартин Ланих. Той ще отсътва от терените близо 6 месеца

Мачът ще бъде оспорван. Двата отбора разчитат повече на дефанзивният начин на игра, което предвещава малко голове. В псоледните си 5 мача Тимишоара има  3 равенства. По всичко изгелжда, че развръзката ще бъде оставена за реванша на "Мерцедес-Бенц Арена".

Последни 5 мача:

Тимишоара:ПРРПР
Щутгарт:ПЗППП


Прогноза 1:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
28