Моуриньо обясни защо не се е радвал на Олд Трафорд


Н. Гавазов

Моуриньо обясни защо не се е радвал на Олд Трафорд

Старши-треньорът на Реал мадрид Жозе Моуриньо заяви, че в работата си винаги се е стремял да не преследва лични цели и се е стараел да действа за благото на клубовете, за които работи. Португалецът обясни също така и причините, поради които не празнува победата над Юнайтед в Шампионска лига.

„Успехът срещу Манчестър Юнайтед сложи край на една наистина прекрасна седмица след двойните победи над Барселона. Да, това беше наистина добра седмица с три хубави победи, но аз съм имал по-големи и по-добри победи. Спечелих най-добрата серия от три мача с Интер: най-напред бихме Рома във финала за Купата на Италия, след това отидохме в Сиена, където след победа станахме шампион на Италия. Накрая играхме финал в Шампионска лига в Мадрид и го спечелихме с победа над Байерн Мюнхен. Това беше специален план. Може би сега ще разберете защо не бях на седмото небе след победата на „Олд Трафорд", заяви Моуриньо.

„Освен това, приказката може да свърши в следващия кръг на Шампионска лига, защото там има само силни отбори. Личните интереси? Никога не вземам решения, изхождайки от това, дали ще спечеля или не. Работя на високо ниво и всичките ми мисли са свързани с клуба, а не с мен самия", каза още Жозе.

 

  Сподели
81