Перейра: Всичко в този мач се разви срещу нас


Н. Гавазов

Перейра: Всичко в този мач се разви срещу нас

Наставникът на Порто Витор Перейра след поражението с 0:2 от Малага в осминафиналите на Шампионска лига заяви, че върху резултата в срещата е повлияло изгонването на Дефур и контузията на Моутиньо. Както е известно, попадението на Иско и влезлият като резерва Роке Санта Крус изпратиха испанския тим в четвъртфиналите на турнира. Първата среща в Лисабон завърши с победа за Порто 1:0.

„Върху изхода на мача повлияха изгонването на Дефур и травмата на Моутиньо. Малага игра много агресивно, особено в средата на първото полувреме. Освен това, съперникът беше активно подкрепян от своята публика, а на нас сериозно ни повлияха жълтите картони", заяви Перейра.

„Дори с човек по-малко се постарахме да вземем играта под свой контрол, но Малага вкара от статично положение. Всичко в този мач се разви против нас. Родригес и Атсу влязоха като резерви и веднага изпуснаха страхотни положения. Владеехме повече топката, имахме инициативата, но нищо не се получи. Разстроени сме, защото отпаднахме и знаем, че феновете също страдат. Всички са огорчени", допълни наставникът на Порто.

 

  Сподели
65