Келер: Победата ще ни направи по-уверени преди мача с Галатасарай


Н. Гавазов

Келер: Победата ще ни направи по-уверени преди мача с Галатасарай

Старши-треньорът на Шалке 04 Йенс Келер не скри радостта си от победата над Борусия Дортмунд в срещата между двата отбора в рамките на 25-я кръг на Бундеслигата. Както е известно, гилзенкирхенци спечелиха с 2:1 дербито с историческия си съперник и според наставника на „миньорите", този успех е много важен преди мача с Галатасарай в Шампионска лига.

„Играхме много добре през първата част и можехме да добавим един или два гола в сметката си. Показахме добър футбол. На полувремето напомних на момчетата, че все още имаме упорита работа да вършим и трябва да продължим по този начин. Тяхното попадение дойде малко по-рано от очакваното, но аз съм горд от това как играхме един за друг", заяви Келер.

„Успехът, който постигнахме идва в много важен момент и ще ни помогне да придобием още по-голяма увереност преди мача си с Галатасарай. Сега трябва да се концентрираме над двубоя си във вторник. Хунтелаар? Ще бъде извън терена за известно време, но за колко не знам", каза още наставникът на Шалке 04.

 

  Сподели
86