Конте: Това е само началото на вечерята


Н. Гавазов

Конте: Това е само началото на вечерята

Старши-треньорът на Ювентус Антонио Конте заяви след класирането на отбора за четвъртфиналите на турнира, че неговите възпитаници са пълни с решимост да продължат възможно най-далече в турнира. Както е известно, „бианконерите" не оставиха никакви съмнения относно превъзходството си над Селтик и във втория мач помежду им - с голове на Матри и Куялиарела италианците победиха с 2:0.

„Отборът е гладен за победи. Ние оставаме гладни, защото започваме едва сега. В миналия сезон спечелихме Скудетото, но повтарят, това е само началото на вечерята. Сега нека изчакаме жребия, за да узнаем с кой ще играем в следващия кръг. В същото време е необходимо да се съсредоточим във вътрешния шампионат, тъй като борбата в Серия А продължава", заяви Конте за официалния сайт на УЕФА.

„Всеки един би се искал да се окаже на наше място, тъй като след първата игра бяхме лидери заради резултата 3:0. Впрочем, голяма част от нас нямат опит с представянето си на такова ниво. За това не е толкова просто да разберем как да се отнасяме към подобни мачове", допълни наставникът на Ювентус.

„Относно публиката на Селтик, аз поздравявам тези фенове, които продължаваха да пеят и да подкрепят отбора си дори при резултат 2:0 в наша полза. Те служат за пример на останалите", завърши Конте.

 

  Сподели
119