Сър Алекс: Мачът с Реал ще бъде прекрасен


Н. Гавазов

Сър Алекс: Мачът с Реал ще бъде прекрасен

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Сър Алекс Фъргюсън сподели очакванията си от срещата-реванш от осминафиналите на Шампионска лига против Реал Мадрид. Както е известно, двубоят е утре вечер на „Олд Трафорд", а първият съдийски сигнал е от 21:45 часа българско време.

„Мисля, че утре ще има много голове. И двата отбора ще вкарат. Разбира се, ние се настройваме за това, че ще вкараме повече от своя съперник. Към нашата среша е приковано огромно внимание. Погледнете само колко фотографа дойдоха на днешната тренировка. Това доказва важността на утрешния мач между Манчестър Юнайтед и Реал Мадрид", заяви Сър Алекс за Sky Sports.

„Именно това искат всички от Шампионската лига. Всяка година имаме възможността да играем с най-добрите клубове в Европа и в това се състои прелестта на турнира. Утре ще бъде една от най-големите битки във футбола", каза още наставникът на „червените дяволи".

„Реал и Манчестър Юнайтед се намират в добра форма. Реал проведе два блестящи мача срещу Барселона, което свидетелства за готовността и за правилната подготовка на отбора. Поради това мисля, че мачът ще е прекрасен. Не мисля, че ще има разочаровани", завършва Сър Алекс.

 

  Сподели
89