Рууни: Готов съм за битката с Реал Мадрид


Н. Гавазов

Рууни: Готов съм за битката с Реал Мадрид

Нападателят на Манчестър Юнайтед Уейн Рууни в навечерието на срещата-реванш от осминафиналите на Шампионска лига против Реал Мадрид заяви, че се чувства отлично и е готов за истинска битка с испанския гранд. Както е известно, утре вечер „Олд Трафорд" ще посрещне Роналдо и компания в един от най-интересните сблъсъци на престижния турнир, и лидерът на „червените дяволи" призна, че се намира в добра форма и е готов да помогне на тима си.

„В момента съм във възраст, в която се намирам на върха в своята кариера и това трябва да продължи 4-5 години. Надавам се, че от това отборът ще спечели. През сегашния сезон не проведох толкова много мачове, както преди, но пък се чувствам отпочинал и готов за сблъсъка с Реал Мадрид", заяви Рууни за Eurosport.

„Мениджърът Сър Алекс провежда активна ротация на състава, така че повечето ни футболисти са свежи. Много отбори играят всяка седмица, често и по два мача и е нормално в края на сезона да има известен спад, но що се отнася до Юнайтед, ние сме отлично подготвени. Лично аз искам да поддържам добрата си форма и да помогна на отбора да постигне успех", каза още 27-годишният нападател.

 

  Сподели
112