Киелини: Надявам се Юве и Милан да стигнат далеч в ШЛ


Н. Гавазов

Киелини: Надявам се Юве и Милан да стигнат далеч в ШЛ

Бранителят на Ювентус Джорджо Киелини коментира предстоящата среща-реванш със Селтик в рамките на осминафиналите на Шампионска лига. Както е известно, първият двубой в Глазгоу завърши с класическа победа за италианците и мнозина специалисти предричат успех на „бианконерите" в противопоставянето. Киелини обаче не е на същото мнение.

„Мисля, че 3:0 като гост е отличен резултат. Но трябва да се направи повече. За това в сряда ще играем на максимума на възможностите си. А всички тези разговори колко далече може да стигне Ювентус ще ги оставим за в бъдеще", каза Киелини за Sky Italia.

„Кой желая на четвъртфинала? Отборът, който никога не искам е Порто. Можехме да се изправим срещу тях на осминафинала. Това е тим, в който няма гръмки имена, но играчите им са отлични и са способни на всичко", допълни бранителят.

Барселона - Милан? В съвременния футбол, ако проведеш мач по неправилен мач, може да загубиш от всеки. Ето защо и силен отбор като Барселона може да се окаже уязвима, ако не играе решително и концентрирано", продължава италианският национал.

„Нашият футбол може много да даде на Европа. Надявам се, че ние и Милан ще стигнем далече, колкото се може по-далече. Жалкото е, че за загубата на сили в тези мачове, ще се наложи да си платим за представянето ни във вътрешния шампионат", завършва Киелини.

 

  Сподели
105