Галиани: Приказките на Иниеста? Какво друго да каже?


Н. Гавазов

Галиани: Приказките на Иниеста? Какво друго да каже?

Вицепрезидентът на Милан Адриано Галиани реагира на думите на полузащитника на Барселона Андреас Иниеста, че каталунците ще играят по различен начин на „Камп Ноу" и ще се класират в следващата фаза на Шампионска лига. Както е известно, първата осминафинална среша между тези два съперника завърши с победа 2:0 за „росонерите", които не оставиха никакви съмнения относно своето превъзходство. Реваншът е на 12 март и Галиани не смята, че трябва от толкова рано да се създава напрежение около този двубой.

„Обещанията на Иниеста, че Барселона ще се класира за четвъртфинал? Знам това. Мога само да кажа, че той е вълшебен играч. Дори да загуби ръката си по време на пожар, ние ще подпишем договор с него, толкова е добър. Разбирам го напълно, защото след загубите от нас и Реал няма какво друго да каже. Той се опитва да повдигне духа на отбора", заяви Галиани за Sulia.

„Всички обичат Барселона, защото това е голям отбор. Ние ще отидем там, за да изиграем един великолепен мач, а след това ще видим какво ще се случи. Но няма смисъл да се създава напрежение и да се нагорещяват страстите от толкова рано", каза още босът на Милан.

 

  Сподели
97