Карик: Финалът е на Уембли, а това е допълнителен стимул за нас


Н. Гавазов

Карик: Финалът е на Уембли, а това е допълнителен стимул за нас

Полузащитникът на Манчестър Юнайтед Майкъл Карик се надява неговият отбор да елиминира Реал Мадрид от осминафиналите на Шампионска лига и да играе финал в най-престижния европейски клубен турнир. Както е известно, следващата седмица „Олд Трафорд" ще посрещне „Кралския клуб" след 1:1 в първия мач на „Сантяго Бернабеу" и английският национал се надява на успешен изход от противопоставянето с испанския гранд.

„Ако на този стадии от турнира се сблъскваме с отбори от нашето ниво, това означава, че сблъсъкът ще е много труден, а причина за победата или поражението може да стане някоя дреболия. Разбира се, имаме намерение да играем своя си футбол и да се постараем да вкараме. Аз искам да вкараме два, три или четири гола, но в такива мачове това няма как да се случи. Убеден съм, че в Реал мислят по същия начин", заяви Карик за Magic 1152.

„Допълнителен стимул за играта ни обаче ще е това, че финалът ще се състои на „Уембли". Но нека не поглеждаме толкова далеч. Разбираме какво се очаква от нас точни сега и ще се опитаме да го направим", каза още полузащитникът.

 

  Сподели
100