Уилшър: Винаги има шанс, само трябва да вкараме няколко гола


Н. Гавазов

Уилшър: Винаги има шанс, само трябва да вкараме няколко гола

Полузащитникът на Арсенал Джак Уилшър сподели впечатленията си от първата осминафинална среща от Шампионска лига против Байерн Мюнхен. Както е известно, лондончани не успяха да се противопоставят на класата на съперника и претърпяха загуба с 1:3, с което на практика решиха изхода на противопоставянето.

„Не започнахме добре и това се явява ключов момент за нас през този сезон. През второто полувреме започнахме да играем. Не знам, защо не направихме това до почивката. Възможно е заради нервите или в малкото страх, но ние показахме на какво сме способни когато действително започнем да играем", заяви Уилшър.

„Това не се отнася до мениджъра. Той ни пуска на терена, но самото представяне зависи от нас. Венгер се намира в Арсенал вече 16 години, той свърши прекрасна работа. Играчите сме тези, които трябва да поемем отговорността върху себе си", допълни англичанина.

„Винаги има шанс в реванша. Трябва да вкараме няколко гола, имаме играчи за тази цел, просто трябва да започнем по-добре", завърши Уилшър.

 

  Сподели
86