Къркич: Добрият резултат срещу Барса? Важното е да останем живи


Н. Гавазов

Къркич: Добрият резултат срещу Барса? Важното е да останем живи

Нападателят на Барселона Боян Къркич, който в момента играе под наем в Милан смята, че една от причините той да не може да разчита на титулярно място е неговият статут в тима. Играчът се премести в „росонерите" през лятото след като прекара две години под наем в Рома, но и на новото си работно място испанецът има проблеми с мястото си в основния състав.

„Аз съм жертва на това, че играя под наем. Нормално е по-често да седя на пейката, тъй като клубът е инвестирал милиони за други играчи и е логично те да бъдат първи избор. Именно поради това се надявам през следващия сезон да играя в клуб, който е закупил правата ми. Назад към Барса? Ако е възможно, да разбира се. Заминах за две години и след приключението си в Рим, аз сега съм тук. Ще видим какво ще се случи. Това не означава, че не съм щастлив в Милан. Това е голям клуб с невероятна история", заяви Къркич.

Нападателят коментира и предстоящата среща с Барселона в сряда вечер.

„Мачът с Барселона ще е труден и специален за мен. Ще играем срещу един от най-добрите отбори в света. Дали ще празнувам гол? Да, разбира се. Въпреки че, ако вкарам на „Камп Ноу", тогава ще видя как да реагирам. Кое ще е добър резултат? Победата разбира се, но би било хубаво да останем живи. Просто да не загубим с повече от два гола", допълни Боян.

 

  Сподели
77