Шчесни: Не се боим от Байерн


Н. Гавазов

Шчесни: Не се боим от Байерн

Вратарят на Арсенал Войчех Шчесни сподели очакванията си от предстоящия мач от осминафиналите на Шампионската лига с Байерн Мюнхен. Както е известно, тази вечер от 21:45 часа българско време двата тима ще се изправят един срещу друг в един от най-интересните сблъсъци от този етап на състезанието и стражът на „артилеристите" подчерта, че никой в Арсенал не се страхува от считания за фаворит немски отбор.

„Победата в първия мач е много важна. Идеално щеше да бъде първо да играем като гости, но пък сега имаме шанс да вземем солидно преимущество на свой терен, както Милан го направи срещу нас миналия сезон. Надявам се, че ще получим добра преднина преди трудния реванш в Мюнхен. На наш терен обстановката винаги е фантастична. Имаме шанс да покажем добра игра и да получим добър резултат", заяви Шчесни за официалния сайт на Арсенал.
„Байерн е лидер в Бундеслигата. Те разполагат с фантастични играчи като Франк Рибери и Ариен Робен, както и Манеул Нойер на вратата. Те са много силни, но нас не ни е страх", допълни полският страж.

 

  Сподели
104