Берлускони: Меси трябва да бъде пазен персонално


Н. Гавазов

Берлускони: Меси трябва да бъде пазен персонално

Президентът на Милан Силвио Берлускони смята, че нападателят на Барселона Лионел Меси трябва да бъде пазен персонално. Както е известно, Играчът на годината и неговите съотборници пристигат на „Сан Сиро" в сряда в първи мач от осминафиналите на Шампионската лига. Бившият министър-председател на Италия смята, че това ще е труден двубой.

„Много трудно може да бъде победен Барселона", заяви Берлускони за RTL 102,5.

„Все още не съм разговарял с треньора Масимилиано Алегри, но няма да му казвам какъв състав да използва. Никога не съм правил това и няма да го направя. Добре знам ролите на президента и на треньора и не мога да се бъркам в работата му, но също така един президент може да даде съвет на своя треньор", допълни собственикът на Милан.

„В тази връзка ще кажа, че Меси трябва да бъде пазен персонално. Моята виждане е, че когато съперникът играе с един нападател, той трябва да бъде пазен от един човек", каза още Берлускони.

Президентът също така потвърди, че Алегри остава на пейката и през следващия сезон.

„Ако един президент не е съгласен със своя треньор, той го уволнява. Но Алегри все още е тук и има договор за още една година", допълни ръководителят на Милан.

 

  Сподели
89