Рамос: Длъжни сме да уважаваме Юнайтед, защото са велик отбор


Н. Гавазов

Рамос: Длъжни сме да уважаваме Юнайтед, защото са велик отбор

Защитникът на Реал Мадрид Серхио Рамос коментира резултата от първата осминафинална среща от Шампионска лига с Манчестър Юнайтед. Както е известно, двата отбора не се победиха и завършиха при 1:1. Испанският национал смята, че той и съотборниците му могат да постигнат положителен резултат на „Олд Трафорд".

„Първо, аз искам да благодаря на запалянковците. Те показаха как обичат и ценят отбора. Второ, доминирахме на терена и резултатът щеше да бъде друг, ако бяхме играли по-ефективно. Разбира се, искахме за реванша да имаме друг резултат. Но това е. Отборът положи големи усилия и изигра добре мача. Има известно чувство на горчивина, че не се възползвахме от положенията си. Но това е футбола. В едни дни топката влиза във вратата, а в други не", заяви Рамос за официалния сайт на Реал Мадрид.

„С оптимизъм гледаме към бъдещето. На „Олд Трафорд" ще играем със същото настроение. Предполагам, че е по силите ни да победим. Знаем какво трябва да направим, за да победим. В същото време сме длъжни да уважаваме Юнайтед, защото това е велик отбор", допълни бранителят.

 

  Сподели
82