Ван Перси: Преди мача много от нас биха се съгласили на 1:1


Н. Гавазов

Ван Перси: Преди мача много от нас биха се съгласили на 1:1

Нападателят на Манчестър Юнайтед Робин ван Перси коментира първата осминафинална среща от Шампионска лига с Реал Мадрид. Както е известно, двубоят завърши 1:1 и холандският национал е убеден, че това е добър резултат за неговия тим.

„Това е добър резултат. И двата тима имаха своите шансове за гол. Мисля, че се получи зрелищна игра, която се хареса на запалянковците. Имахме няколко добри положения за гол. Знаете ли, ако някой преди мача ни беше казал, искаме ли равенство 1:1, по-голямата част от нас щяха да се съгласят на това", заяви Ван Перси за Sky Sports.

„Имах три положения във второто полувреме. Особено опасно беше тогава, когато топката удари гредата. Това беше отличен шанс! Не стрелях много добре. В последните секунди също имах своя шанс, но вратарят им изби", каза нападателят.

„Имаме ли преимущество в реванша? Малко. На такова ниво отборите не се влияят много от това, дали играят у дома си или като гости. Просто измина половината от игровото време, нищо повече", завършва Ван Перси.

 

  Сподели
72