Левски няма да изненада неприятно своите привърженици


FUTBOL-TV

Левски няма да изненада неприятно своите привърженици

Отборът на Левски посреща ФК Баку в среща-реванш от третия предварителен кръг на Шампионската лига. До преди година това беше последното препятствие преди групите на турнира. Сега пресявките са 4, но за щастие срещу далеч по-леки съперници.

В първата среща в Баку Левски стоеше доста добре през първата част и контролираше мача. Второто полувреме обаче настъпи нелогичен спад в играта на “сините" и в края се оказа, че те трябва да са по-доволни от нулевото равенство. Добрата новина е, че след такъв резултат като гост Левски не е отпадал.

Въпреки това 0:0 си остава коварен турнирен резултат. Коварна е и контузията, която получи Владимир Гаджев. Превърналият се в основен халф на шампионите младок ще е извън игра около 6 месеца, след като трябва да претърпи операция на контузеното си коляно,

В последната си среща Левски се изправи срещу отбор, който е по-качествен от Баку. В мача за Суперкупата на България “сините" надиграха Литекс с 1:0. Ловчанлии определено проведоха най-стойностна подготовка и въпреки това отстъпиха на шампиона.

Все пак привържениците на Левски ще чакат срещата със затаен дъх. Клубът ги изненада доста неприятно вече две поредни години. След силните европейски епопеи – ¼-финала за Купата на УЕФА, последван от пробив в групите на Шампионската лига, дойдоха два ужасни сезона. Вместо да се регистрира прогрес, сините отстъпиха позиции. Срещу Баку те нямат право на грешка и едва ли ще я допуснат.

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
245