Венгер: Мачът Реал - Юнайтед е достоен за финал на ШЛ


Н. Гавазов

Венгер: Мачът Реал - Юнайтед е достоен за финал на ШЛ

Мениджърът на Арсенал и експерт към Eurosport Арсен Венгер даде своето мнение за предстоящия двубой от осминафиналите на Шампионска лига между Реал Мадрид и Манчестър Юнайтед. Според французина, сблъсъкът тази вечер е достоен за финал в турнира и трудно може да се каже кой от двата тима ще победи.

„Мачът между Реал Мадрид и Манчестър Юнайтед е мач, достоен за финал на Шампионската лига. Това ще е отворена игра, като и двата отбора имат талантливи играчи, които могат да направят разликата, за това е трудно да се предскаже победителя", пише Венгер в своя блог в Eurosport.

„Голямата новина е, че Кристиано Роналдо ще играе срещу бившия си клуб. Португалецът е страхотен играч, който може да реши всеки мач, но заради времето си в Манчестър, изпълненията му ще бъдат гледани под микроскоп", смята още френският специалист.

„Реал вече не е в надпреварата за испанската титла и това означава, че там имат по-малко ангажименти от Юнайтед във вътрешен план. Целият сезон на Реал почива върху спечелването на Шампионската лига", допълни Венгер.

 

  Сподели
110