Евра: Ще неутрализираме Роналдо с любов


Н. Гавазов

Евра: Ще неутрализираме Роналдо с любов

Защитникът на Манчестър Юнайтед Патрис Евра сподели очакванията си от осминафиналната среща от Шампионска лига против Реал Мадрид. След като преди няколко дни французинът обеща той и съотборниците му да дадат истинска битка на именития си съперник, сега в интервю за официалния сайт на „червените дявол", Евра обясни по какъв начин смята, че трябва да бъде неутрализиран Роналдо.

„Смятам, че срещата с Реал Мадрид е превъзходна възможност да покажем истинската сила на отбора. Ще е голямо разочарование да изпуснем такава възможност. Много хора говорят, че пред такива мачове играчите изпитват огромен натиск. Няма подобно нещо. Не бива да се концентрираме върху натиска и да мислим за това. На практика всички мечтаят да участват в подобни срещи", заяви Евра.

„С Роналдо вече започнахме кореспонденцията. Аз и Рафаел знаем на какво е способен той. За мен Роналдо е най-добрият играч в света. Против него е много трудно да се играе, но важното е на терена да забравим, че в живота сме приятели. За него срещата ще е също много емоционална, защото той обича Манчестър Юнайтед. Надявам се, че емоциите ще вземат връх при него. Това ще е идеално за нас", продължава французинът.

„Не трябва да го дразним преди мача, защото когато Роналдо се ядоса, той показва своя най-добър футбол. Така, че ще се държим примерно. Ще му кажем: „Рони, добре дошъл у дома. Ние толкова се радваме да те видим, всички ние те обичаме, ти си най-добър". Ще го неутрализираме с любов", завършва Евра.

 

  Сподели
131