Евра: Срещу Реал трябва да покажем кой е Юнайтед


Н. Гавазов

Евра: Срещу Реал трябва да покажем кой е Юнайтед

Левият защитник на Манчестър Юнайтед Патрис Евра смята, че успехът в сблъсъка с Реал Мадрид на осминафиналите в Шампионска лига ще повиши авторитета на неговия отбор. Както е известно, през миналия сезон Юнайтед претърпя пълно фиаско в най-престижния европейски клубен турнир, отпадайки в груповата фаза на състезанието.

През този сезон обаче „червените дяволи" с лекота спечелиха групата си и сега им предстои да се изправят срещу Реал Мадрид.

„Това може да повдигне авторитетът ни. Ако успеем да победим Реал, това ще е сигнал към останалите отбори. Недейте забравя, че през миналата година ние отпаднахме в груповата фаза и вероятно това промени малко образа на Юнайтед в Европа. Трябва да променим това. Именно за това аз мисля, че сегашната година е една прекрасна възможност да докажем кои сме ние.В никакъв случай не трябва да изпускаме тази възможност. В противен случай това ще е огромно разочарование за всеки от нас. С нетърпение очаквам мача против Реал и вероятно това ще е най-големият сблъсък откакто играхме с Барселона през 2008 година. Уверен съм, че феновете също очакват срещата. Манчестър Юнайтед против Реал Мадрид - това е история на големите играчи, големите характери и големите личности", заяви Евра за Sky Sports.

 

  Сподели
87