Рибери се опасява от Арсенал


Н. Гавазов

Рибери се опасява от Арсенал

Полузащитникът на Байерн Мюнхен Франк Рибери е убеден, че съперникът в осминафиналите на Шампионската лига Арсенал не трябва да бъде подценяван. Както е известно, по силата на жребия двата тима ще се изправят един срещу друг на този етап на състезанието, като първата среща е след две седмици в Лондон.

„Няма да бъде лесен мач, независимо от това, че Арсенал не се представя много добре в английският шампионат. Това е добър отбор, много добри футболисти, които демонстрират футбол от най-високо качество. Ние трябва много сериозно да се отнесем към тази среща. Изобщо не бива да си мислим, че ще ни е лесно, в противен случай всичко ще се обърне против нас", заяви Рибери за официалният сайт на Байерн.

„Поддържам връзка с Лукас Подолски, той ми харесва, весел човек е. Радвам се, че в Арсенал нещата с него се развиват добре. Наскоро ми написа, че ще ми е трудно срещу него!", продължава Франк.

„Имаме отлична скамейка и висока конкуренция за място в стартовия състав. Това е голям плюс за отбора, но в същото време не е лесно на футболистите, които нямат достатъчно игрова практика. Това е проблем и за треньора, но така или иначе, за да изпълним поставените задачи, на нас ни е необходим всеки един играч", каза още Рибери.

 

  Сподели
150