Левски ще потегли с погром към Шампионската лига


.

Левски ще потегли с погром към Шампионската лига

Шампионът на България Левски започва днес участието си в Шампионската лига. Съперник на “сините” във Втория предварителен кръг е андорското аматьорско отборче Санта Хулия. Футболистите от държавата-джудже победиха с много мъки Тре Фиори от Сан Марино и сега ще имат честта да се изправят срещу съперник, който има потенциал за пробив в групите.

Левски на практика е все още в подготвителна фаза и мачовете срещу андорците спокойно могат да се използват като контроли. Известно е клишето, че слаби отбори няма – доказаха го БАТЕ и Жилина, но това са професионални клубове,които както в последствие се оказа имат голям потенциал. Така, че все пак са останали няколко слаби отбора и Левски има шанс да се срещне очно срещу един от тях.

По всичко личи, че картината на “Георги Аспарухов” ще е игра на една врата и стоически опити на андорците да получат по-малко голове. Всъщност реализирането на положенията бе проблемът на Левски през миналия сезон. Дори при крушенията срещу БАТЕ Левски беше абсолютен господар в двата мача, които се играха в половината на белорусите.

Вероятни състави:

Левски: Петков; Миланов, Рабех, Генев, Минев; Гаджев, Тасевски, Бардон; Йовов, Димитров, Христов;

Санта Хулия: Перианес; Вагнер, Варела, Абдиан, Чинос; Мачадо, Пепе, Насри, Морейра; Ромеро, Мехиас;

Прогноза: Левски - Санта Хулия 5:0

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
190