Луческу: Извинявам се за гола на Адриано


Н. Гавазов

Луческу: Извинявам се за гола на Адриано

Старши-треньорът на Шахтьор Донецк Мирча Луческу сподели впечатленията си от срещата от петия кръг от груповата фаза на Шампионската лига срещу Нордселанд, в която неговият отбор постигна победа с 5:2. Румънският специалист също така поднесе извиненията си за скандалния гол на Луис Адриано.

„На първо място искам да се извиня за гола, който предизвика толкова голямо количество спорове. Не видях началото на положението, а само това, когато Адриано получи топката и вкара гол. Той ми каза, че е видял топката в краката си и веднага му е заработил инстинкта на нападател и за това е вкарал. След тази ситуация искахме да дадем на съперника възможност за отговор, но просто Степаненко попречи да стане това. Започнах жестоки единоборства, ние отстъпихме, а Нордесалнд вкара второто си попадение", заяви Луческу след мача.

„След този гол ние се събудихме от шока. Имахме пълно преимущество, създадохме много положения и смятам, че резултата напълно отразява това, което се случи на терена", каза още наставника на Шахтьор.

 

  Сподели
82