Пелегрино: Не се боим от Байерн Мюнхен


Н. Гавазов

Пелегрино: Не се боим от Байерн Мюнхен

Старши-треньорът на Валенсия Маурисио Пелегрино сподели мнението си за предстоящия мач от петия кръг на Шампионската лига с Байерн Мюнхен. Както е известно, двата отбора са лидери в класирането с актив от по девет точки, но евентуална загуба може да застраши по-нататъшното участие на тима в турнира. В същото време победата почти сигурно ще гарантира първото място в групата. Наставникът на испанците заяви, че неговите възпитаници могат да се справят с противника.

„Няма от какво да се боим. Това ще бъде първокласен мач, който ще изисква от нас да вложим много усилия за победата. Надявам се да играем добре и да постигнем целите си. Отборът прогресира с всеки изминал ден, но виждам отделни неща, които трябва да подобрим.Намираме се на правилния път и трябва да продължим да работим по този начи, за да постигнем целите си", заяви Пепгрино за официалния сайт на УЕФА.

„Байерн много добре работи с топката, а и без нея. Не трябва да допускаме никакви грешки и особено тези, които извършихме в Мюнхен. Трябва да вложим всичко, за да може максимално да усложним живота на Байерн. Няма да се съглася на равенството, защото имаме шанс да финишираме първи", каза още наставникът на Валенсия.

 

  Сподели
103