Виланова: Утре вечер трябва да излезем от групата


Н. Гавазов

Виланова: Утре вечер трябва да излезем от групата

Старши-треньорът на Барселона Тито Виланова сподели мнението си за своя съперник в Шампионска лига Спартак Москва. Както е известно, двата тима ще се срещнат утре вечер от 19:00 часа българско време на „Лужники" в мач от петия кръг на най-престижния европейски клубен турнир. Наставникът на каталунците призна, че очаква труден мач, но не скри надеждите си за успех.

„Утре ще се постараем да завършим мача с най-добър резултат и по този начин да си гарантираме излизането от групата. Заради евентуални травми на основни състезатели, в групата включихме футболисти от резерва, но разбира се, надяваме се всичко да мине по най-добрия начин и никой да не се контузва. Добре познавам Емери, неговият отбор играе добре в атака, а също така и в отбрана. Не изключвам, че преимущество за Спартак може да стане това, че двата отбора не се знаят добре един друг", заяви Виланова.

„Кога Меси ще дойде в Русия? Това не зависи от мен. Всички сме доволни от играта на Лео и се надяваме, че той дълги години ще защитава цветовете на нашия отбор", каза наставникът на Барселона.

„Мачът утре вечер е много важен, за това доведох в Москва основния си състав. Утре трябва да излезем от групите. Изпитваме уважение към Спартак и знаем, че мача ще е труден. Ако ме питате за конкретни играчи, бих посочил Еменике и Ари", завърши Виланова.

 

  Сподели
80