Манчини отново изненада футболната общественост


Н. Гавазов

Манчини отново изненада футболната общественост

Мениджърът на Манчестър Сити Роберто Манчини за пореден път изненада футболната общественост, заявявайки че воденият от него отбор може да спечели тазгодишното издание на Шампионската лига. Както е известно, веднага след снощния мач с Аякс, в който неговите футболисти не успяха да победят холандците и завършиха при резултат 2:2, Манчини заяви в интервю за ВВС, че „гражданите" нямат шанс да се класират за следващия етап в най-престижния европейски клубен турнир.

По всичко изглежда, че италианският специалист е размислил над изказването си, защото в интервю за официалния сайт на УЕФА даде съвсем друго изявление относно перспективите пред Сити в турнира.

„Смятам, че играхме много добре. Два пъти пропуснахме след корнери, но след това променихме рисунката на играта, подобрихме се и създадохме много положения за гол. Но това е всичко. Аз вярвам в отбора си. Пред нас има два трудни мача, които сме длъжни да спечелим. Ако успеем да направим това, да съберем осем точки и продължим напред, ние може да спечелим Шампионска лига. Ако ни е писано да спечелим Шампионска лига, то ще го направим", заяви Манчини.

 

  Сподели
117