Де Бур: Изпуснахме шанса да изхвърлим Сити от ШЛ


Н. Гавазов

Де Бур: Изпуснахме шанса да изхвърлим Сити от ШЛ

Старши-треньорът на Аякс Франк де Бур изрази своето съжаление по повод изпуснатата победа при гостуването на Манчестър Сити в рамките на четвъртия кръг на Шампионската лига. Както е известно, холандците поведоха с два бързи гола, но загубиха преднината си след попадения на Яя Туре и Агуеро.

„Преди мача резултат 2:2 ни удовлетворяваше и аз бих се съгласил на подобно равенство, но след мача видях, че момчетата са разстроени. Днес ние изпуснахме шанса да изхвърлим Сити от Шампионската лига. Впрочем, хубавото е, че играчите ми са недоволни. Това е добър знак. Можехме да направим огромна крачка, но повече съм обиден, че съперникът вкара гол от нищото", заяви Де Бур след мача.

„Тук на никого не може да бъде лесно. В началото на второто полувреме бяхме притиснати, имахме затруднения, но след това отново се насладихме на играта. Сега ни остава само да чакаме, но нека призная, че след подобно равенство ние се намираме в изгодна позиция. Истината е, че излизането от групата ще бъде много трудно, защото Борусия е един от топ-отборите на Европа. Ако успеем да победим дортмундци на свой терен, тогава ще си гарантираме третото място, но нашата цел е да излезем от групата", каза още наставника на Аякс.

 

  Сподели
87