Спалети: Доволен съм от резултата и играта


Н. Гавазов

Спалети: Доволен съм от резултата и играта

Старши-треньорът на Зенит Лучано Спалети заяви, че е останал доволен от играта на своите възпитаници в срещата от третия кръг на груповата фаза на Шампионската лига против Андерлехт. Руснаците постигнаха минимална победа с 1:0 и по такъв начин спечелиха първите си точки в тазгодишното издание на турнира.

„Доволен съм от резултата и от играта. Единственото, от което не съм доволен са количеството голови положения, които не използвахме. Много се бавехме в завършващата фаза", заяви Спалети след мача.

„Отборът се намира в такова положение, че не може да използва фантазията си отпред и понякога приемаме неправилни решения. Трябва да продължаваме да побеждаваме. Хубаво е, че спечелихме трите точки, освен това мисля, че перспективите са добри, защото в последните си два мача играхме добре. Как съм определил кой да бие дузпата? Момчетата на терена знаят най-добре кой да го направи. И смятам, че това е правилното. Ако те не успеят да се разберат, тогава аз се намесвам", каза още италианският специалист.

 

  Сподели
76