Буфон: Една ситуация реши мача


Н. Гавазов

Буфон: Една ситуация реши мача

Вратарят на Ювентус Джанлуиджи Буфон сподели впечатленията си от срещата от третия кръг на груповата фаза на Шампионската лига с Нордселанд. Двата отбора не се победиха и завършиха при резултат 1:1, а това беше трето поредно равенство на „бианконерите" в турнира, което поставя под въпрос класирането им за плейофите. Легендарният вратар изрази недоволството си от спечелената точка в Копенхаген.

„Ядосан съм от резултата, и от начина, по който допуснахме гола. Трябваше да не допускаме този наказателен удар пред нашето поле. Това бе единственият им шанс да ни вкарат. Прекият свободен удар иначе бе перфектен, нямаше какво да направя", заяви Буфон.

"Първото полувреме бе равностойно, но след почивката на терен имаше само един отбор - ние. Досега не ми се е случвало подобно нещо - резултатът се определи от една-единствена грешка. В Шампионската лига няма лесни мачове, а Нордселанд беше равностоен на Челси почти 75 минути. Сега ще трябва да направим всичко по силите си, за да спечелим следващите си мачове в групата", допълни стража на Ювентус.

 

  Сподели
114