Милан с труден успех в Русия (видео)


В. Мухарски

Милан с труден успех в Русия (видео)

Милан постигна доста трудна победа като гост на руския шампион Зенит Санкт Петербург. "Росонерите" се наложиха с 2:3 над своя съперник в среща от група C на Шампионската лига. Гостите от Милано поведоха набързо с 0:2, но руснаците не се предадоха и доведоха срещата до 2:2. Всичко в този мач бе решено в 78-ата минута, когато нелеп автогол на Хюбочан оформи крайното 2:3.

В 13-ата минута Емануелсон изпълни пряк свободен удар, топката се отклони фатално от Роман Широков и Малафеев бе безпомощен - 0:1. Само три минути по-късно, младата звезда на Милан Стефан Ел Шаарави със самостоятелен рейд се измъкна от защитата на домакините и вкара доста красив гол - 0:2.

В самия край на първата част Роман Широков изведе Хълк на добра позиция и той  не сгреши, намалявайки до 1:2. В 48-ата минута резултатът бе изравнен. Точен за домакините бе грешникът от първия гол Роман Широков, който този път наказа неразчетено излизане на Абиати при корнер и с глава изравни - 2:2. Така се стигна до 78-ата минута, когато Монтоливо центрира към наказателното поле на руснаците, а Хюбочан заби топката в собствената си врата за 2:3.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
132