Играчите на Сити защитиха Харт


Н. Гавазов

Играчите на Сити защитиха Харт

Играчите на Манчестър Сити защитиха Джо Харт от обвиненията, че вратарят носи голяма част от вината при загубата с 2:3 от Реал Мадрид в мача между двата тима от груповата фаза на Шампионската лига. Както е известно, „гражданите" претърпяха досадно поражение на „Сантяго Брнабеу", а след срещата Манчини намекна, че не е доволен от играта на своя страж, който допусна два гола в кря на двубоя.

Гарет Бари и Венсан Компани обаче подкрепиха Харт.

„Джо проведе отличен мач и извърши няколко невероятни спасявания. За съжаление, в работата му се намеси случаен рикошет, а гол след подобно нещо винаги е неприятен. Сега той е разстроен, но когато мине време, Харт ще разбере, че е играл добре", заяви Бари за ВВС.

„Третият пропуснат гол не бива да се смята за грешка на Харт. Нито той, нито някой друг можеше да спаси отбора в тази ситуация. Не са много играчите, които могат да отправят подобен удар, но за съжаление, Кристиано е един от тях и именно той проби вратата ни. Можехме да не му позволим да излезе на ударна позиция, но когато това не се случи, съдбата на ситуацията беше решена", каза от своя страна Компани.

 

  Сподели
115