Джеко: Не трябваше всичко да свърши по този начин


Н. Гавазов

Джеко: Не трябваше всичко да свърши по този начин

Един Джеко заяви след срещата от първия кръг на груповата фаза на Шампионската лига против Реал Мадрид, че неговият отбор не е заслужавал поражението. Именно голът на босненският национал в 85-та минута доведе нещата до 2:1 за неговия тим и по всичко изглеждаше, че англичаните ще печелят. Не така мислеха Роналдо и Бензема, които в последните три минути на мача вкараха по един гол и донесоха радост на трибуните на „Бернабеу" с победата 3:2 над Сити.

„Не смятам, че всичко трябваше да свърши по този начин. Не разбирам, защо допуснахме три гола в края на мача. Имаме добри и опитни футболисти. Когато водиш с 1:0, а след това с 2:1, а в края пускаш още два гола, това е много лошо. Подобно нещо не биваше да се случва", заяви Джеко за ВВС.

„Ако искаме да побеждаваме и да печелим трофеи, трябва да сме в състояние да проведем целия мач на високо ниво. Вероятно все още ни липсва достатъчно опит или нещо от този род. Но така или иначе прекалено леко допуснахме два гола за три минути преди края", каза още нападателят.

 

  Сподели
63