Индзаги: Милан е фаворит в своята група


Н. Гавазов

Индзаги: Милан е фаворит в своята група

Бившият нападател на Милан Филипо Индзаги изрази увереност, че сегашния отбор е способен да решава големи задачи, а също така отбеляза, че „росонерите" са фаворити в своята група в Шампионска лига. Както е известно, през лятото Милан се раздели с някои от звездите си, което според специалистите е понижило класата на отбора, а това означава, че тима воден от Алегри е неспособен да се представи успешно на вътрешната и европейска сцена.

„През лятото в отбора се промениха много неща. Старата гвардия в лицето на Ибрахимович, Силва, Касано си отиде. Но състава все още е отличен. Извинявайте, но в Италия единствено Ювентус е по-добър. Поради това на Алегри трябва да се даде време. Милан е фаворит в своята група в Шампионска лига. След това бих поставил Зенит, но така или иначе никой не бива да бъде подценяван. Даже не мисля колко силна може да е Малага. Важното е да завършим първи в групата и да проведем първият мач от 1/8-финалите като гости", заяви Индзаги за Sky Sports.

"Ако Милан не спечели Шампионска лига, аз предпочитам това да направи ПСЖ с Карло Анчелоти и Ибрахимович. След „росонерите" това е другият отбор, който ще подкрепям", допълни Пипо.

 

  Сподели
78