Алегри: Милан е готов за мача с Андерлехт


Н. Гавазов

Алегри: Милан е готов за мача с Андерлехт

Старши-треньорът на Милан Масимилиано Алегри сподели мнението си за срещата с Андерлехт и подчерта, че „росонерите" са готови за сблъсъка с най-успешния белгийски клуб. Както е известно тази вечер двата тима ще се изправят един срещу друг на „Сан Сиро" в двубой от първия кръг на груповата фаза на Шампионската лига и според специалистите, очакванията са за много оспорван и интересн мач.

„Нямаме право да губим. Ще се постараем да направим всичко възможно за да спечелим първия си мач в Шампионската лига. Резултатът е много важен. Започнахме сезона не по най-добрия начин. Позволихме на Сампдория и Аталанта да ни вкарат, а самите ние не направихме нищо в атака. Трябва по най-бързия начин да подобрим играта си", заяви Алегри за официалния сайт на Милан.

„Шампионската лига е един от най-трудните турнири в света. Не бива да бързаме, длъжни сме да играем спокойно и уверено. Готови сме за мача с Андерлехт и се надявам, че двамата ни нападатели ще ни донесат необходимия резултат", каза още наставник на италианския гранд.

„През миналата година имахме трудности с БАТЕ и Виктория. Белгийците са силни и играят много добре, така че очаквам много оспорван мач. Ще променя тактиката на отбора, но признавам, че времето е много малко. Всеки има трудни времена, но рецептата е една - работа и работа. Важното е напълно да се съсредоточим и срещу Андерлехт да играем много внимателно", завършва Алегри.

 

  Сподели
89