Ибрахимович: Гладни сме за успехи


Н. Гавазов

Ибрахимович: Гладни сме за успехи

Нападателят на Пари Сен Жермен Златан Ибрахимович разказа какви са предстоящите задачи пред отбора в Шампионската лига и сподели мнението си за първия съперник в групата Динамо Киев. Както е известно, шведът е изправен пред своеобразен рекорд и ще стане първият играч, участвал в най-престижния европейски клубен турнир с шест различни клуба - Аякс, Милан, Интер, Ювентус и Барселона, а довечера ще дебютира и за ПСЖ. Въпреки смяната на отборите Златан все още не е печелил престижния трофей.

„Играя в Шампионска лига всяка година, макар и в различни отбори. Сега за мен започва едно ново приключение. Уважават ни, ПСЖ е гладен за успехи и ще се раздадем на 200 %. Париж е едно невероятно място за живеене, клубът се развива и Шампионската лига ще бъде отлична проверка за нас. В нея няма слаби отбори и дори Барса и Реал да не са в групата ни, останалите съперници са достатъчно добри. Уважаваме всички тимове. Задачата пред нас е да покажем добър футбол и да излезем от групата", сподели Ибрахимович за TF1.

„Относно Динамо Киев, това е отбор, който постоянно създава проблеми на противника си. Играх против Украйна на последното Европейско и в състава имаше футболисти от Динамо. Знам, че не е лесно срещу тях. Но и ние сме готови за битка", завършва шведът.

 

  Сподели
81