Милан - Андерлехт: Росонерите ще зарадват собствената си публика


Н. Гавазов

Милан - Андерлехт: Росонерите ще зарадват собствената си публика

Милан - Андерлехт
Стадион: "Джузепе Меаца", Милано
Дата: 18.09.2012г.
Час: 21:45
Съдия: Уилям Колъм (Шотландия)

Милан посреща Андерлехт в среща от първия кръг на груповата фаза на Шампионската лига и ще се опита да запише първи домакински успех от началото на сезона. Представянето на „росонерите" не е добро и те загубиха два от трите си мача в Серия А, а парадоксалното е, че пораженията дойдоха на „Сан Сиро" - срещу Сампдория на старта и този уикенд против Аталанта.

Андерлехт ще пътува до Италия малко по-уверен и в добро настроение заради лошия старт на „росонерите", въпреки че в последните си три мача от вътрешното първенство Кралският клуб записа три поредни равенства, което със сигурност започва да притеснява наставника на тима Джон ван ден Бром след по-уверената игра на възпитаниците му в началото.

Домакините ще бъдат без контузените Робиньо, Пато, Мунтари, Щрасер и Дидач. Добрата новина е завръщането в строя на Рикардо Монтоливо, който тренира пълноценно с групата. Схемата на игра ще е 4-3-1-2, а тежката задача да вкарват голове ще имат Ел Шаарави и Пацини. Всички погледи обаче са отправени и към Боатенг, който ще играе зад двамата нападатели, но няма да изненадаме никого, ако кажем, че Кевин-Принс също ще бъде огромна заплаха за Прото.

Гостите са без звездата си Матиас Суарес, който се възстановява след операция на коляното и наказания Милан Йованович. По този начин нападението ще се води от Де Сутер и Мбокани. Схемата на игра, на която ще заложи Ван ден Бром е 4-4-2 с Биглиа и Кану в средата на терена. Не бива да се изключва също така, Лаковенко да се придвижи малко по-напред и тогава Лукас ще се приближи към левия фланг на халфовата линия.

Очакванията са белгийците да започнат решително да се защитават от самото начало и в същото време да дебнат за всяка грешка в действията на своя противник, който се оказва изключително уязвим на контраатаките от страна на противника. Няма съмнение, че играта на „росонерите" е анализирана внимателно от гостите и те ще опитат да направят точно онова, с което Аталанта и Сампдория постигнаха успехите си - силна защита и бързи атаки. Милан от своя страна страда от липса на огнева мощ и определено италианците ще трябва много да се постараят за да поставят своя съперник на колене. Интересен мач се очертава на „Сан Сиро", но въпреки това едва ли ще станем свидетели на много голове. Логиката сочи, че въпреки кризата в Милан, „росонерите" са по-класният тим и те би трябвало най-после да зарадват собствената си публика.

Прогноза: Милан - Андерлехт 1:0

Последни 5 изиграни срещи:

Милан:

09 август Реал Мадрид - Милан 5:1 (Приятелска среща)
19 август Милан - Ювентус 2:3 (Приятелска среща)
26 август Милан - Сампдория 0:1 (Серия А)
01 септември Болоня - Милан 1:3 (Серия А)
15 септември Милан - Аталанта 0:1 (Серия А)

Андерлехт:

22 август АЕЛ Лимасол - Андерлехт 2:1 (Шампионска лига)
25 август Льовен - Андерлехт 1:1 (Лига 1)
28 август Андерлехт - АЕЛ Лимасол 2:0 (Шампионска лига)
02 септември Андерлехт - Генк 2:2 (Лига 1)
15 септември Лиерс - Андерлехт 1:1 (Лига 1)

Досегашни срещи:

Милан - Андерлехт

4 срещи
2 победи за Милан
2 равенства
0 победи за Андерлехт

Голова Разлика: 5:1 за Милан
Коефициенти от bet365:
Милан - 1.50
Равен - 4.00
Андерлехт - 7.50

Коефициенти от Offsidebet:
Милан - 1.50
Равен - 3.75
Андерлехт - 7.25

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
133