Гол в последната минута лиши Лудогорец от успеха


В. Мухарски

Гол в последната минута лиши Лудогорец от успеха

Лудогорец бе много близо до първи исторически успех в Шампионска лига. Разградчани завършиа наравно 1:1 с Динамо Загреб в първи мач от втория предварителен кръг на турнира. "Орлите" могат да съжаляват, тъй като допуснаха изравняване на резултата в добавеното време на срещата.

През първата част българите бяха по-класният отбор на терена и само липсата на шанс им попречи да се приберат с гол аванс на почивката. През втората част Лудогорец все пак стигна до така желаното попадение. То бе факт в 67-ата минута, а негов автор стана Марселиньо, който се разписа с глава след центриране на Иван Стоянов.

Веднага след попадението гостите започнаха по-сериозно да атакуват и създадоха голови положения. В 76-ата минута Динамо изпусна да изравни след удар в аут на Бадел. Минута по-късно Жуниор Кайсара изчисти от голлинията и запази мрежата на своя отбор суха. В 78-ата минута Бадел центрира отдясно, но Алиспахич стреля с глава над напречната греда. |

Така се стигна до добавеното време на срещата, когато Динамо стигна до това, за което бе дошъл в България - гол на чужд терен. Попадението бе факт след центриране, когато двама играчи на гостите се озоваха сами срещу вратаря на разградчани и в крайна сметка Рукавина с глава оформи крайното 1:1.

  Сподели
106