Ди Матео: Такъв мач се печели с голямо сърце, страст, мотивация и желание


Н. Гавазов

Ди Матео: Такъв мач се печели с голямо сърце, страст, мотивация и желание

Роберто Ди Матео отказа да обсъжда бъдещето си, след като Челси спечели Шампионската лига срещу Байерн Мюнхен тази вечер. Мачът завърши 1:1 в редовното време и продълженията, но „аристократите" успяха да победят, след като изоставаха с 1:3 при изпълнението на дузпите.

Временният мениджър на тима Роберто Ди Матео отказа да коментира бъдещето си и заяви, че иска да се наслади на момента, в който воденият от него отбор се изкачи на върха в европейския клубен футбол.

„Наслаждавам се на този момент и бих искал да изляза и да празнувам с играчите. Аз няма да говоря за това сега. Аз просто искам да се насладя на мига", заяви Ди Матео за ITV1.

Италианецът не пропусна да приветства духа на тима си.

„Имаме една група играчи, които имат голямо сърце, страст, мотивация и желание. Това беше единственият начин да спечелим трофея и е едно огромно усилие от страна на цялата група - служители и играчи - ние сме много щастливи тази вечер", коментира италианецът.

Попитан дали е имал съмнения, когато Байерн вкара гол в края на мача, Ди Матео заяви: „Байерн е добър отбор и когато те вкараха не оставаше много време. В мачове като този играчите трябва да дадат всичко от себе си, за да успеем".

„Що се отнася до Дрогба, той е невероятен. Вкара фантастичен гол, който ни върна в играта, а след това спечелихме при дузпите", допълва временният мениджър на Челси.

 

  Сподели
82