Байерн трябва да спаси честта си поне у дома


.

Байерн трябва да спаси честта си поне у дома

Байерн Мюнхен посреща Барселона в среща-реванш от ¼-финалите на Шампионската лига. На практика мачът е без значение, тъй като резултатът от първата среща е 4:0 за каталунците. Историята не помни такъв резултат да е бил компенсиран, но заслужава да споменем, че през 2004 Депортиво Ла Коруня отвя Милан с 4:0 на “Риасор”, въпреки че бе отстъпил с 1:4 на “Джузепе Меаца”.

След резила срещу Барса ръководството на баварците реши, че не е нужно да сменя треньора Клинсман и той заедно със своите подопечни победиха с 4:0 Айнтрахт, което за пореден път доказа, че Байерн има 2 лица през този сезон. Победата оставя мюнхенци в играта за титлата като те изостават само на 3 точки от Волфсбург.

Барселона пък записа резонна победа с 2:0 над Рекреативо в Примера, за да запази преднината си пред Реал на 6 точки. В мача на “Алианц Арена” каталунците могат да си позволят да не хвърлят всички сили, но все пак трябва да внимават, защото много скоро тук Байерн вкара 7 гола на Спортинг.

Няколко важни фигури, които не видяхме на ”Камп ноу” и с които Байерн щеше да изглежда различно се завръщат в състава на Клинсман. На първо място сред тях трябва да споменем Лусио, а след него и националният бранител Лел.  Рафа Маркес е наказан за Барса, а Габриел Милито е с травма.

Тук мачът е меко казано непредвидим, защото не е ясна нагласата за него на двата тима. Все пак Байерн ще се опита да измие срама като не загуби. С оглед класата на Барселона това е трудна задача за баварците, но едва ли испанците ще дадат всичко от себе си за успеха.

Вероятни състави:

Байерн: Бут, Лел, Лусио, Демикелис, Зе Роберто, Соса, Ван Бомел, Отъл, Швайнщайгер, Рибери, Тони

Барселона: Валдес, Алвеш, Силвиньо, Касерес, Пике, Кейта, Бускетс, Шави, Хлеб, Къркич, Анри

Последни 5 мача:

Байерн: ПЗЗППП
Барселона: ПППППП

Прогноза – 2:2

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
186