Моуриньо: Желая успех на Челси


Н. Гавазов

Моуриньо: Желая успех на Челси

Старши-треньорът на Реал Мадрид Жозе Моуриньо заяви, че във финала на Шампионската лига ще подкрепя „героите" от Челси. Когато станаха известни полуфиналните двойки в турнира, много специалисти предричаха, че в последният мач от състезанието ще се срещнат Реал Мадрид и Барселона и дори президентът на УЕФА Мишел Платини изпадна в конфузна ситуация, заявявайки че най-хубавия мач ще бъде между двата испански гранда.

Както е известно, прогнозите не се сбъднаха, а на финала заслужено ще играят Челси и Байерн Мюнхен. Моуриньо призна, че ще стиска палци за бившия си отбор.

„Играчите на Челси се представиха като истински герои. Хората, които ги критикуваха не знаят нищо за техния характер, стремежа им да постигат успехи и за това, каква съпротива могат да покажат 10 човека във физически, психологически и тактически план. Това ми напомни моя Интер преди две години", сподели Моуриньо.

„Запалянковците на Челси бяха великолепни, както и феновете на Байрен. Надявам се, че ще се получи забележителен финал, но аз желая победа на Челси", каза още португалският специалист.

 

 

  Сподели
92