Кейхил: Агонизирах в съблекалнята


Н. Гавазов

Кейхил: Агонизирах в съблекалнята

Защитникът на Челси Гари Кейхил призна, че той и Джон Тери са преминали през истинска агония, гледайки отстрани сензационното класиране на лондончани за финала на Шампионската лига в Мюнхен. Както е известно, двамата футболисти бяха принудени да напуснат терена и да догледат мача по телевизията.

Кейхил все още е зашеметен контузията си, която го извади от мача още в 12-та минута, когато малко по-късно към него се присъедини Джон Тери, заради червения си картон за нарушение срещу Алексис Санчес. В тази ситуация „аристократите" сякаш бяха обречени, но Гари и Джон станаха свидетели на героичните изяви на десетимата си съотборника, които влязоха в историята на европейския футбол, завършвайки 2:2 на „Камп Ноу" и детронирайки по този начин европейския шампион.

„Бях опустошен, че не можех повече да играя. Когато погледнах по-късно към вратата и видях, че JT (Б.ред. Джон Тери) влиза, аз ще бъда честен - помислих си най-лошото. Но момчетата бяха изключителни, по начина, по който се защитаваха и постигнатият резултат е невероятен. Това е феноменално наистина, абсолютно феноменално", заяви Кейхил за Thisislondon.

„Бях около три или четири пъти по-нервен, гледайки играта в съблекалнята и постоянно се молех. Буквално агонизирах! За щастие, ние успяхме", каза още Кейхил.

 

  Сподели
71