Гуардиола: Tова не е нашата година


Н. Гавазов

Гуардиола: Tова не е нашата година

Старши треньорът на Барселона Хосеп Гуардиола заяви след снощната среща с Челси, че явно това не е годината на неговия отбор. Както е известно, в мач-реванш от полуфиналите на Шампионската лига каталунците не успяха да победят останалия с човек по-малко съперник и след загуба в първия мач, отпаднаха от по-нататъшно участие в турнира.

„Претърпяхме неуспех. Направихме всичко възможно да продължим на финала, но не успяхме. Пропуснахме да решим нещата в наша полза в най-важните моменти. Мисля, че заслужавахме повече. Разбира се, има неща, които сега бих поправил, но..Не искам да коментирам пропусната дузпа от Меси. Мога само да му благодаря за всичко, което е направил за отбора. Искренно му се възхищавам. Той винаги е жаден за победи и сега със сигурност не му е леко, но не може винаги да се побеждава", заяви Гуардиола.

„Искам да поздравя Челси за перфектната им игра в дефанзивен план. На нас не ни остава нищо друго освен да насочим поглед към следващия сезон. Този очевидно не завършва така, както се надявахме. Явно не е нашият. В следващата година Барселона отново ще се сражава в Шампионската лига, където за последните четири сеона показваме постоянство и добра игра. Това е - понякога губиш, понякога печелиш", допълни наставникът на каталунците.

 

  Сподели
74